Jäsentiedote 1/2014

  1. Jäsenrekisteri

Uusi yhdistyslaki vaatii jäsen rekisterien saattamista kuntoon ja mekin olemme tiedot päivittäneet siltä osin kuin tietoa on. Valitettavasti vaan monilta puuttuu tietoja.

Pakollisia tietoja ovat: nimi ja kotipaikka.

Yhdistyksen tiedotustarpeen takia pyydämme lisäksi: osoitteen (josta toki selviää kotipaikkakin), puhelin numeron ja sähköpostiosoitteen, jos henkilöllä sellainen on. Pyydänkin kaikkia tarkistamaan, onko tiedot tulleet annetuiksi. Varmistuksen asiaan saa minulta tai Villeltä kysymällä.

Laitan postihuoneeseen kaavakkeen, johon voi lisätä puuttuvat tiedot. Toinen vaihtoehto on lisätä tiedot Kyläkunnan kotisivuilla olevaan jäsentietokaavakkeeseen, jos on netti käytettävissä.

2. Yhdistyksen kotisivut.

Yhdistykselle ollaan tekemässä kotisivuja ja ne tullaan julkaisemaan huhtikuun aikana. Julkaisun jälkeen työryhmä haluaa palautetta, miten kotisivuja tulisi parantaa, jotta ne palvelisivat mahdollisimman hyvin jäsenistön tarpeita.

Kotisivuille tulee ilmoittautumislomake, johon saa kätevästi kirjattua puuttuvat jäsentiedot. Jokaisen tulee siis varmistaa, onko tullut annettua osoite, puhelin numero ja sp-osoite. Epäselvissä tapauksissa ottakaa yhteyttä:

Kari Kajander, puh.: 050-3227278 tai

Ville Laakso, puh.: 040-5144419

Kotisivuille tulee myös rakennustarvikepörssi, jossa voi myydä ja ostaa saaressa olevia rakennustarvikkeita. Sivulle pääsee kuittaamaan ilman tunnuksia, kun tarvikkeet ovat tulleet myydyiksi. Rakennustarvikepörssin vastuuhenkilö on Markku Korppas.

Laitan tämän jäsentiedotteen myös kotisivuille kohtaan ajankohtaista.

 3. Sääntömuutos.

Kyläkunta ry:n säännöt ollaan uusimassa. Varsinainen syy on tilintarkastajien muuttuminen toiminnantarkastajiksi. Kuitenkin kun katsoo nykyisiä mallisääntöjä, myös muilta osin tarvitaan modernisointia, jotta säännöt saadaan menemää läpi PRH:sta. Näistä laitan ehdotuksen näkyviin hyvissä ajoin ennen vuosikokousta. Asia tulee vuosikokouksen esityslistalle ja toivottavasti saadaan kokouksessa päätös aikaiseksi.

4. Kiinteistöjen osoitteet.

Kesän aikana on tarkoitus saada osoitteet sovittua kaikille kiinteistöille. Tätä työtä tehdään Pyhtään kunnan ohjauksessa ja saaressa sitä tulee johtamaan Markku Kuparinen. Siitä, miten pääsee tarkistamaan oman osoitteensa, tiedotetaan myöhemmin tarkemmin. Eräs ajatus on, että Markku olisi tavattavissa luontotuvassa määrättyinä aikoina keskusteluja varten.

5. Pääsiäinen.

Pääsiäisenä Kyläkunta hankkii saareen makkaraa grillausta varten ja jotain juotavaa. Jos paikalla on sopivia henkilöitä, voidaan järjestää myös onkikisat. Muuta talvitapaamista ei olla järjestämässä.

  1. Raskaskuljetukset.

Kesän raskaskuljetukset tullaan järjestämään valtion rahatilanteen takia niin, että kalanpoikasten istutukset tapahtuvat toukokuussa, mutta rakentajien tarvitsemat sorakuljetukset tapahtuvat vasta uuden yhteysaluksen tultua käyttöön eli elokuussa. Mahdolliset romukuljetukset tapahtuvat myös vasta elokuussa uuden aluksen toimesta, jos löytyy sopiva romun käsittelijä.

 

Kyläkunta ry, Johtokunta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *