AJONEUVOKULJETUSTEN PRIORISOINNISTA YHTEYSALUSLIIKENTEESSÄ

KAUNISSAAREN AJONEUVO-OSUUSKUNNAN OHJEET KULJETUSTEN PRIORISOINNISTA ITÄISEN SUOMENLAHDEN YHTEYSALUS LIIKENTEESSÄ

1. Ensisijainen prioriteetti on urakoitsijoiden omistamilla työkoneilla, jotka ovat menossa töihin saareen tai ovat tulossa pois saaresta.
2. Seuraavana ovat osakkaiden omistamat työkoneet ja ajoneuvot, joilla kuljetetaan saareen tavaraa/koneita, jotka liittyvät osakkaiden tekemään/tilaamaan työhön saaressa.
3. Kolmas prioriteetti on pääasiallisesti vapaa-aikaan liittyvillä kuljetusvälineillä, mutta joita voidaan käyttää myös työkäytössä kuten mönkijä, peräkärry lava-auto tms.
4. Neljäntenä prioriteettina ovat puhtaasti vapaa-aikaan liittyvät kuljetus välineet kuten henkilöauto, moottoripyörä, mopo tms.
5. Alhaisin prioriteetti on ei-osakkaiden kuljetusvälineillä, joiden käyttö saaressa liittyy pelkästään vapaa-aikaan.

Aluksen kapteeni tietysti määrittelee aluksen lastin, mutta varsinkin ei-osakkaiden ajoneuvojen kuljetukseen Kaunissaareen tulee suhtautua varauksellisesti. Peruste: Kaunissaaren kaikki tiet ovat osakkaiden rakennuttamia ja ylläpitämiä. Yleisiä teitä ei ole, vaan kaikki tiet kulkevat yksityisten maiden kautta, ollen polkumaisia yksityisteitä. Liikennöinti saaressa ilman lupaa on kielletty. Liikennöinti edellyttää myös ajoneuvo maksun maksamista Kaunissaaren kyläkunta ry:lle.

Kaunissaaressa 19.3.2014
Osakaskunta

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *